vrijdag 1 november 2013 /

Platform & website-systeem

KRITT voor journalisten

Je eigen website

Zelf je website maken is lastig en veel werk. Een eigen website laten maken is voor de meeste journalisten te duur. En hoe makkelijk is het dan om zelf nieuwe artikelen te publiceren? En hoe werkt het dan met video? Kritt is de mooie en betaalbare oplossing!

 

Eenvoud

Kritt is je eigen website, op je eigen domeinnaam. Op je eigen Kritt website kan je inloggen met je emailadres en je password. Met een druk op de knop kan je een nieuw artikel plaatsen. Je typt (of plakt) de tekst in de invulvelden, drukt op ‘Publiceer’ en je nieuwste artikel staat online.

Net zo eenvoudig voeg je afbeeldingen en bestanden toe. Je bepaalt zelf welke rubriekindeling je maakt.

 

Vormgeving
Om het systeem betaalbaar te houden hebben we een standaardindeling gemaakt voor elke Kritt-website. Er is ruimte voor een onbeperkt aantal artikelen die je kan indelen in rubrieken. Daarnaast kan je een aantal pagina’s maken met een verhaal over jezelf en met je contactgegevens.

Je Kritt-website werkt ook heel goed op een smartphone of tablet.
Je bent vrij om de vormgeving van je site zelf te bepalen door kleuren en lettertypes te kiezen en door een logo of foto toe te voegen aan je website.

Huisstijl
Je kan ons ook vragen om een huisstijl en logo voor je ontwerpen en dit ontwerp gelijk toe te passen op jouw Kritt-website. Vraag een offerte!

 

Netwerk
Kritt is een netwerk van journalisten. We willen jullie graag betrekken bij de ontwikkeling van het platform. Naarmate Kritt verder groeit kunnen we het netwerk meer bieden, zowel via internet als daarbuiten. Houdt ons in de gaten via Facebook!

 

Wat kost het?
Je betaalt jaarlijks € 250,- voor Kritt, ongeacht de hoeveelheid artikelen of bestanden die je plaatst. Voor het opzetten van jouw Kritt-website vragen we een eenmalige bijdrage van € 250,-.

In de prijs inbegrepen is de registratie van een domeinnaam. Je kan ook jouw bestaande domeinnaam (of domeinnamen) laten verwijzen naar Kritt. De bedragen zijn exclusief 21% BTW.

 

Voor aanmelden en meer infotmatie: www.kritt.nl